We zijn niet een collega

maar als gespecialiseerde en zeer ervaren mediators kennen we wel uw leefwereld, de actuele thema's en verstaan we uw jargon. 

De mediators van het eerste uur zijn ook de mediators van vandaag!

Hans de Roos en Wim Meijer zijn vanaf respectievelijk 2000 en 1998 zelfstandig MfN-registermediator en dat is sindsdien ook hun hoofdberoep. Beiden hebben vele jaren ervaring met samenwerkingsproblemen van medici en van paramedici. Als MfN-registermediators werken ze volgens de overeenkomst, het reglement en de gedragsregels van de MfN en zijn ze onderworpen aan klacht- en tuchtrecht. MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland en is de koepel van de verschillende mediation- en mediatorsorganisaties.

Hans de Roos is sinds 1 september 2018 lid van de Stichting Tuchtrechtspraak Mediators (Tuchtcommissie) en was van 2010-2017 klachtbehandelaar van de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), onderdeel van de MfN. Voor 2000 werkte hij in verschillende functies voor OLMA, tot 2004 de eigen financiële dienstverlener van de KNMG en de beroepsorganisaties van artsen. 

mr. Wim Meijer is vanaf 2011 SKM-klachtbehandelaar, daarnaast leidt hij sinds 1999 als trainer nieuwe mediators op, is rechtbankmediator, coach en hoofdassessor bij Intop voor de assessments van mediators die willen worden toegelaten tot het MfN-register. Voor 1998 werkte hij onder meer als (interim)manager in de zorgsector.
We bellen u met plezier - en snel - terug
Als u ons uw naam en telefoonnummer of e-mailadres stuurt, eventueel zegt wanneer u te bereiken bent, dan nemen wij, direct of wanneer het ú uitkomt, contact op.
Bedankt voor uw verzoek! 
‌Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
Verstuur
Hans de Roos
Lorem ipsum dolor sit amet
mr. Wim Meijer
Heeft úw samenwerking koorts?
Vraagt u zich af of uw samenwerking 'koortsvrij' en gezond is? Meet dan binnen 5 minuten, gratis en anoniem de temperatuur van uw samenwerking. 
‌Ga naar: praktijkthermometer.nl, beantwoord 23 stellingen met 'eens, oneens of neutraal', geef bij 2 vragen een rapportcijfer en zie de uitkomst: 'geen koorts, verhoging, koorts of hoge koorts'. 

‌Voor HUISARTSEN is er in samenwerking met de LHV de samenwerkingsthermometer.nl

‌speciaal voor ‌FYSIOTHERAPEUTEN is er met het KNGF diagnosesamenwerking.nl 

‌en voor DOKTERSASSISTENTEN heeft de NVDA de 
‌nvda-teamthermometer.nl
Bezig met een nieuwe samenwerking?
Samenwerkingsproblemen blijken bijna altijd over dezelfde thema’s te gaan. Dat wetend, is het toch verstandiger die onderwerpen te bespreken bij de start of vóór er problemen ontstaan? Fundamed doet precies dat. Met alle leden van de samenwerking worden, onder leiding van een ervaren procescoach, al die potentiële struikelblokken besproken, soms diepgaand. 

‌Zo ontstaat zicht op elkaars ideeën, wensen en verwachtingen en 'wie die ander is'. Daarmee wordt de basis gelegd voor duurzaam samenwerken of het wordt (tijdig) duidelijk dat er onoverkomelijke verschillen zijn.

‌Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op per telefoon, e-mail, via het contactformulier bij 'Contact' of ga naar de website van Fundamed op fundamed.nl
Contact
U kunt ons - ook buiten kantooruren - bellen van maandag tot en met zaterdag.
085 - 130 8 730‬
06 - 53 570 252