de communicatiemuur

maakt duidelijk waarom het vaak fout gaat in onze onderlinge communicatie en wáár het mis gaat.

Als poster of ansichtkaart

voor in de wacht- of spreekkamer, op kantoor, de kantine, de personeelsruimte, voor trainingen, workshops of cursussen, voor uw partner, vrienden, familieleden, kennissen ..... 
De Communicatiemuur laat de fasen zien die communicatie doorloopt van de bedoeling in ons hoofd tot het 'gedaan' door de ontvanger. Het model maakt 'pijnlijk' duidelijk waarom het zo vaak mis gaat. Waarom die ander nou niet heeft gedaan wat 'u of ik' bedoelde. En ook omgekeeerd hoe makkelijk we geneigd zijn een bedoeling toe tekennen aan wat de ander heeft gedaan. Wie de Communicatiemuur kent, weet dat interpreteren een valkuil is en 'even checken' - zeker 'als het ergens over gaat' - veel misverstanden (of erger) kan voorkomen.

De Communicatiemuur als A2 poster (59,5 cm hoog x 42 cm breed) is te bestellen voor € 12,50 (inclusief btw en koker) exclusief verzendkosten via DHL ad € 5,95 (tarief 2023). Elke poster extra kost € 5,50. Er zijn ook ansichtkaarten (14,8 cm hoog x 10,5 cm breed) en per set van 10 stuks kosten die € 7,50 wanneer u ze in combinatie met de poster bestelt. Wilt u alleen ansichtkaarten, dan betaalt u naast de prijs voor de kaarten nog de portokosten.
Makkelijk bestellen
Verstuur het ingevulde bestelbericht, dan berekenen we het totaalbedrag en laten weten hoe u dat kunt overmaken. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verstuurd.
Bedankt voor uw verzoek! 
‌Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
Verstuur
Heeft úw samenwerking koorts?
Vraagt u zich af of uw samenwerking 'koortsvrij' en gezond is? Meet dan binnen 5 minuten, gratis en anoniem de temperatuur van uw samenwerking. 
‌Ga naar: praktijkthermometer.nl, beantwoord 23 stellingen met 'eens, oneens of neutraal', geef bij 2 vragen een rapportcijfer en zie de uitkomst: 'geen koorts, verhoging, koorts of hoge koorts'. 

‌Voor HUISARTSEN is er in samenwerking met de LHV de samenwerkingsthermometer.nl

‌speciaal voor ‌FYSIOTHERAPEUTEN is er met het KNGF diagnosesamenwerking.nl 

‌en voor DOKTERSASSISTENTEN heeft de NVDA de 
‌nvda-teamthermometer.nl
Bezig met een nieuwe samenwerking?
Samenwerkingsproblemen blijken bijna altijd over dezelfde thema’s te gaan. Dat wetend, is het toch verstandiger die onderwerpen te bespreken bij de start of vóór er problemen ontstaan? Fundamed doet precies dat. Met alle leden van de samenwerking worden, onder leiding van een ervaren procescoach, al die potentiële struikelblokken besproken, soms diepgaand. 

‌Zo ontstaat zicht op elkaars ideeën, wensen en verwachtingen en 'wie die ander is'. Daarmee wordt de basis gelegd voor duurzaam samenwerken of het wordt (tijdig) duidelijk dat er onoverkomelijke verschillen zijn.

‌Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op per telefoon, e-mail, via het contactformulier bij 'Contact' of ga naar de website van Fundamed op fundamed.nl
Contact
U kunt ons - ook buiten kantooruren - bellen van maandag tot en met zaterdag.
085 - 130 8 730‬
06 - 53 570 252