u bent écht niet de enige

gelooft u me, u bent beslist geen uitzondering als u samenwerkingsproblemen heeft, verre van dat! Medische en paramedische professionals zijn oplossingsgericht en gewend problemen aan te pakken en op te lossen. En als dat niet lukt met eigen problemen dan wordt dat snel ervaren als onvermogen. Met als gevolg dat er 'niks' gebeurt of te lang wordt gewacht met een aanpak. ‌Komt u er niet uit, schakel dan een mediator in, bel ons!

Wij zetten onze expertise in samen met zo'n 20 jaar ervaring

Wij helpen u de problemen op te lossen zodat u zich weer volledig kunt richten op uw patiënten en andere werk en niet meer wordt afgeleid door 'randzaken'. Laten we eerlijk zijn 'gedonder' in de samenwerking gaat ten koste van veel. Behalve geld, kost het mogelijk werkplezier, gezondheid, kwaliteit, capaciteit en continuïteit van de zorg, met alle mogelijke gevolgen voor patiënten. 

‌Sinds de start in 2000 doen we (bijna) alleen mediations bij onderlinge problemen in samenwerkingen van huisartsen, medisch specialisten, orthodontisten, tandartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen, dierenartsen. En bij problemen tussen of met medewerkers, in de hele praktijk, de afdeling of het team. 

‌Met de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA) zijn schriftelijke samenwerkingsafspraken. Met de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is voor verloskundigen een tariefskorting op onze dienstverlening afgesproken. En met andere beroepsorganisaties zoals de Federatie Medisch Specialisten (FMS) en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) bestaat een goede relatie. Met sommige van deze en met enkele andere organisaties zijn we in gesprek over de mogelijkheden van samenwerking. Door alle genoemde organisaties wordt ook naar ons verwezen.‌
We bellen u met plezier - en snel - terug
‌Als u ons uw naam en telefoonnummer of e-mailadres stuurt, eventueel zegt wanneer u te bereiken bent, dan nemen wij, direct of wanneer het ú uitkomt, contact op.
Bedankt voor uw verzoek! 
‌Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
Verstuur
Heeft úw samenwerking koorts?
Vraagt u zich af of uw samenwerking 'koortsvrij' en gezond is? Meet dan binnen 5 minuten, gratis en anoniem de temperatuur van uw samenwerking. 
‌Ga naar: praktijkthermometer.nl, beantwoord 23 stellingen met 'eens, oneens of neutraal', geef bij 2 vragen een rapportcijfer en zie de uitkomst: 'geen koorts, verhoging, koorts of hoge koorts'. 

‌Voor HUISARTSEN is er in samenwerking met de LHV de samenwerkingsthermometer.nl

‌speciaal voor ‌FYSIOTHERAPEUTEN is er met het KNGF diagnosesamenwerking.nl 

‌en voor DOKTERSASSISTENTEN heeft de NVDA de 
‌nvda-teamthermometer.nl
Bezig met een nieuwe samenwerking?
Samenwerkingsproblemen blijken bijna altijd over dezelfde thema’s te gaan. Dat wetend, is het toch verstandiger die onderwerpen te bespreken bij de start of vóór er problemen ontstaan? Fundamed doet precies dat. Met alle leden van de samenwerking worden, onder leiding van een ervaren procescoach, al die potentiële struikelblokken besproken, soms diepgaand. 

‌Zo ontstaat zicht op elkaars ideeën, wensen en verwachtingen en 'wie die ander is'. Daarmee wordt de basis gelegd voor duurzaam samenwerken of het wordt (tijdig) duidelijk dat er onoverkomelijke verschillen zijn.

‌Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op per telefoon, e-mail, via het contactformulier bij 'Contact' of ga naar de website van Fundamed op fundamed.nl
Contact
U kunt ons - ook buiten kantooruren - bellen van maandag tot en met zaterdag.
085 - 130 8 730‬
06 - 53 570 252